Tukaj živimo
literaturo.

Ljubljana je eno od 53 svetovnih Unescovih mest literature.

  • Dogodki | Sre, 22.9.2021 | 11.00
  • Društvo slovenskih pisateljev

Avtor_ica med založniškimi pogodbami in predstavitvijo na tujem knjižnem trguDelavnica

Če bi želeli dobiti napotke in nasvete v zvezi z založniško pogodbo ter s knjižnimi predstavitvami na tujih knjižnih trgih in festivalih, vas vabimo, da se udeležite dvodnevne delavnice Avtor_ica med založniškimi pogodbami in predstavitvijo na tujem knjižnem trgu, ki bo potekala v sredo in četrtek, 22. in 23. septembra, ob 11. uri.

Prijava in udeležba
Udeležba na dvodnevni delavnici je ob predhodni prijavi brezplačna. Prijave sprejemamo na elektronskem naslovu natasa.cebular@drustvo-dsp.si do ponedeljka, 20. 9. 2021. V prijavi prosim navedite tudi svoje ime, priimek in vašo organizacijo oz. področje delovanja ter ali se boste v sredo, 22. 9., v živo udeležili delavnice. Zoom povezavo boste prejeli na vaš elektronski naslov dan pred začetkom delavnice. Povezava bo pričela delovati pet minut pred dogodkom.

Več na: https://drustvo-dsp.si/vabilo-na-delavnico-o-zalozniskih-pogodbah-in-predstavitvah-na-tujem-knjiznem-trgu/
Produkcija: Društvo slovenskih pisateljev
Dogodek na FB
Delavnica bo potekala v sredo, 22. 9. 2021, ob 11. uri v prostorih Društva slovenskih pisateljev (Tomšičeva 12, 1000 Ljubljana) in bo delno predvajana preko aplikacije Zoom, ter v četrtek, 23. 9. 2021, ob 11. uri samo preko aplikacije Zoom. V kolikor se bodo razmere v zvezi s covid-19 še zaostrile, bo dvodnevna delavnica potekala samo preko aplikacije Zoom.