Tukaj živimo
literaturo.

Ljubljana je eno od 53 svetovnih Unescovih mest literature.

  • Dogodki | Ned, 13.9.2020 | 11.00
  • Vodnikova domačija Šiška

Nedelce: Družinski literarni kviz z Boštjanom Napotnikom

Nedelce, nedeljski otroški program Vodnikove domačije se vrača z dolgih počitnic. Sezono odpiramo z zabavnim literarnim kvizom za vso družino, ki ga bo vodil improvizator, kuhar in radijski voditelj Boštjan Napotnik - Napo. Pomerili se bomo v različnih kategorijah, od skrivnega življenja literarnih junakov preko zagonetnih odlomkov iz knjig do zapletenih ugank. Otroci bodo tekmovali proti odraslim in zmagovalci bodo, kot se za resen kviz spodobi, prejeli lepe nagrade.

Navodila za uporabo:
Družine sedijo skupaj, otroci in odrasli pa odgovarjajo ločeno, na vprašanja, ki bodo posebej zasukana za odrasle in malo manj za otroke.
Za odrasle: Plonkanje ali špeganje na telefon v iskanju pravilnega odgovora ne bo dovoljeno.
Otroci: Odrasli ne vedo vsega, zato je vaša pot do zmage na široko odprta.
Na literarni kviz se pripravite tako, da zjutraj vstanete dobre volje in v takem vedrem razpoloženju pridete na Nedelce.

Tekmovali bomo zunaj, na letnem vrtu Vodnikove domačije, na varnih in odrejenih distancah. V skladu s priporočili NIJZ sprejmemo omejeno število tekmovalcev.
Produkcija: Vodnikova domačija Šiška
Vstopnice: 2 EUR
Nedeljski otroški program Vodnikove domačije sofinancirata Mol - Oddelek za kulturo in Javna agencija za knjigo RS. Literarne nagrade podarja Mol v okviru projekta Ljubljana bere.
Dogodek na FB
Kupi vstopnico