Tukaj živimo
literaturo.

Ljubljana je eno od 53 svetovnih Unescovih mest literature.

  • Dogodki | Sob, 17.12.2022 | 10.00
  • Vodnikova domačija Šiška

Druženje z ilustratorkami in ilustratorjiSpremljevalni program Decembrskega sejma ilustracij

Del vsakoletnega sejma ilustracije so tudi sobotna druženja z avtorji in avtoricami, ko jih obiskovalci sejma spoznavamo, z njimi klepetamo in jih kaj povprašamo.

​​December osmo leto zapored prinaša tudi sejem ilustracije in z njim možnosti za ogled in nakup ilustracij 30 najvidnejših domačih ustvarjalcev, od častitljivih starost do sijajnih mladih. Na sejmu najdemo tako originale kot podpisane printe, omejenih in neomejenih serij, v okvirjih in brez.
Sejem, ki bo odprt med 1. in 24. decembrom, poteka tako v živo, v Galeriji Vodnikove domačije, kot na spletu (sejemilustracije.si), ponuja pa tudi izbor ilustriranih knjig sodelujočih avtoric in avtorjev.

RAZSTAVLJAJO
Marta Bartolj, Zvonko Čoh, Trina Čuček Meršol, Tina Dobrajc, Ančka Gošnik Godec, Miha Hančič, Klara Jan, Marjanca Jemec Božič, Zala Kalan, Maja Kastelic, Samira Kentrić, Ema Kobal, Anka Kočevar, Manca Krošelj, Polona Lovšin, Ana Maraž, Matija Medved, Eva Mlinar, Nina Mršnik, Silvan Omerzu, Andreja Peklar, Lidija Plestenjak, Tereza Prepadnik, Petra Preželj, Jelka Reichman, Hana Stupica, Peter Škerl, Gorazd Vahen, Meta Wraber, Ana Zavadlav
 
Produkcija: Vodnikova domačija Šiška
Vstopnice: Dogodek je brezplačen
Dogodek na FB