Tukaj živimo
literaturo.

Ljubljana je eno od 53 svetovnih Unescovih mest literature.

  • Dogodki | Tor, 9.6.2020 | 19.00
  • Beletrina

Beletrinini trubadurji: Dušan Čater v LjubljaniLiterarna gostovanja

Beletrinini avtorji gredo na poletno popotovanje, da bi se na dogodkih po Sloveniji srečali z ljubimi bralci. Z avtorji bomo obiskali kraje od Pirana do Kopra in od Tržiča do Metlike.

Vabimo vas na pogovor z Dušanom Čatrom ob izidu romana Ekstradeviško v torek, 9. 6. 2020 ob 19. uri, pred Beletrinino knjigarno v LP, Ljubljana. Z njim se bo pogovarjal Mohor Hudej.

Pisatelj, prevajalec, scenarist in urednik Dušan Čater (1968) je izdal romane Flash Royal, Imitacija, Resnični umori, Patosi, Ata je spet pijan in B52, mladinska romana Pojdi z mano in Ribamož, zbirke kratke proze Flash Royal in Resnični umori ter zbirko novel Džehenem, za katero je leta 2012 prejel nagrado Fabula. Izdal je tudi nekaj slikanic po ponarodelih motivih in pisal scenarije za televizijske oddaje ter nekaj izvirnih iger. Ekstradeviško je njegov sedmi roman.

Z avtorji bo na poti tudi Beletrinina knjigarna, ki bo za bralce pripravila izbor knjig po posebno ugodnih cenah, pripravljamo pa tudi nagradno igro z bogatimi knjižnimi nagradami.

Seznam poletnih potovanj Beletrininih trubadurjev najdete tukaj.
Produkcija: Založba Beletrina
Dogodek na FB